Binnenkort: Samenkomst
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

+316 229 618 32

info@houseofworship-almere.nl

Pastor Julius en Pastor Angelique RahajaanStichting “Benyamin Ministries” is de visie drager van het in 3 maart 2013 opgestarte “House of Worship Almere”. Met haar Pastors Julius en Angelique Rahajaän van Molukse afkomst dienen ze God door hun aanbidding, prediking en interkerkelijke aanbiddingsavonden.
Julius en Angelique zijn gelovig opgevoed en ruim 22 jaar geleden tot levend geloof gekomen. Opgegroeid in de Molukse kerk te Zwolle & Hoogeveen in Indonesische gemeente “Air-Hidup” aldaar acht jaar gediend als jeugd aanbiddingsleiders. Verder zeven jaar gediend als Psalmisten bij Capitol Worship Centre Almere. Erna vijf jaar gediend als aanbiddingsleiders bij Christengemeente Nieuw Leven en tenslotte één jaar gediend als aanbiddingsleiders bij Sionspoort Almere.

Beide pastors zijn 29 december 2013 ingezegend als voorgangersechtpaar van “House of Worship Almere“.Pastors gezegend Julius en Angelique Rahajaän zijn ouders van drie dochters en één zoon, tevens zijn ze grootouders van drie kleindochters. Ze zijn inmiddels 25+ jaar getrouwd. Inmiddels wonen ze 15+ jaar in Almere en staan in contact met verschillende gemeente’s in Almere en daarbuiten. Mede hierdoor is Benyamin Minstries ook visiedrager van de interkerkelijke aanbiddingsavonden “New Sound Worship Night”. Deze startte in 2006 en hebben tot doel “Eenheid in het Lichaam van Christus” in de stad Almere.

Voor een van onze diensten heten wij u

Meer dan welkom