Binnenkort: Samenkomst
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

+316 229 618 32

info@houseofworship-almere.nl

Jezus geneest

Jezus houdt nog steeds van U

Jezus houdt nog steeds van U

Ik ben de weg de waarheid en het leven

Als de lasten u drukken en u vermoeid bent, kom dan bij Mij. Ik zal u rust geven. Voeg u naar Mij en wees Mijn leerling, want ik ben vriendelijk en nederig van hart. Bij Mij zult u diepe innerlijke rust vinden. Wat Ik van u vraag is nooit te zwaar en de last die u voor Mij moet dragen, is licht. – Mattheus 11:28-30

Jezus geneest ook vandaag nog

Hij heeft onze ziekten op zich genomen

Hij die zelf onze zonden in zijn lichaam op het hout gebracht heeft, opdat wij, aan de zonden afgestorven, voor de gerechtigheid zouden leven; en door zijn striemen zijt gij genezen. – 1 Petrus 2:24

Leave a Reply